Əti alan kimi bişirməyin! Çünki...

10 Kasım 2016
1 137
0
Əti alan kimi bişirməyin! Çünki...
Şorbanız yağlı alınıbsa, o zaman çox asanlıqla ondan həmin artıq yağları çıxara bilərsiniz. Bunun üçün sadəcə şorbanı soyuducuya qoymaq və donandan sonra üzərinə yığılan yağları götürmək lazımdır.

Toz istiotu marketdən almağa tələsməyin. Yumru qara istiotu kofeüyüdəndə üyüdüb, hətta ora mixək də əlavə edə bilərsiniz. Möhtəşəm dad və ətir alınacaq.

Əgər xəmir yaymaq üçün oxlovunuz yoxdursa, o zaman şərab butulkasından istifadə edə bilərsiniz.

“Əti alan kimi bişirəndə dadlı olur” – bu da bir mifdir. Əslində əti isti-isti deyil, soyuducuda 2 saat saxladıqdan sonra bişirəndə daha dadlı və ətirli olur.

Sıyığın faydalı olması üçün üzərinə süd və şəkəri tam bişəndən sonra əlavə etmək lazımdır. Çünki yüksək temperaturda saxaroza və laktoza zülala çevrilir və mənimsənilməsi çətinləşir.
sufrem.az
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.