Vişnə souslu keks resepti.

22 Mart 2015
1 550
0
Vişnə souslu keks resepti.
Vişnə souslu keks resepti.


Tərkibi:
* 4 ədəd yumurta
* 2 su stəkanı toz şəkər
* 1 su stəkanı duru yağ
* 1 su stəkanı süd
* 2 su stəkanı un
* 3 yemək qaşığı kakao
* 1 paket qabartma tozu
* 1 paket vanil
* 1 su stəkanı vişnə suyu


Hazırlanması:
Çırpma qabına; toz şəkər, duru yağ, süd və kakaoyu götürüb qarışdırın. Keksin üzərində istifadə etmək üçün qarışığından 1 su stəkanı alıb ayırın. Ayrı bir kasada yumurtaları köpənə qədər çalın. Üzərinə yumurta, un, qabartma tozu, vanil və kakaolu qarışığı əlavə edin. Orta böyüklükdə sobanı yağlayıp keks qarışığını içinə tökün. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcə sobada təxminən 40 dəqiqə bişirin. Bişən keksi sobadan çıxarıb üzərinə vişnə suyunu tökün.
5 dəqiqə gözlədikdən sonra ayırmış olduğunuz kakaolu qarışığı keksin üzərinə tökün.

Nuş olsun!

R.T..Zemichka
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.