Yağsız, unsuz, şəkərsiz RESEPT

05 Ekim 2016
1 816
0
Yağsız, unsuz, şəkərsiz RESEPT
Hamımız bilirik ki, pəhriz saxlayarkən ilk növbədə qidalanmaya fikir vermək lazımdır. Unlu, yağlı və şəkərli qidalar isə qadağan olunur. Amma arıqlama müddətində əsas məqam nə yeməli olduğumuzdur. Az kalorili və ləzzətli reseptlər hazırlayaraq menyunuza dəyişiklik edə bilərsiniz. Feat.Az tərkibində şəkər, un, yağ olmayan resept təqdim edir.

Yulaflı, quru meyvəli kurabiyə

Yulaf əzməsinin tərkibində yüksək lif var. Yüksək lif uzun müddət toxluq hissi yaradır, qan şəkərinin nizamlı yüksəlməsini və bağırsaqların yaxşı çalışmasını təmin edir. Tərkibində yağ yoxdur. Ancaq yulaf əzməsi tək yeyildikdə dadsız olur. Ona görə də içinə quru meyvələr qatın. Qan şəkərini normada saxlaması üçün darçın əlavə edin. Daha uzun müddət toxluq hissi yaratmaq üçünsə içinə bir az “light süd”tökün. Bütün ərzaqları qarışdırdıqdan sonra küftə formasına salın və 180 dərəcəlik sobada bişirin.

Yağsız, unsuz, şəkərsiz RESEPT
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.