Şokolad çizkek

02 Aralık 2016
1 879
0
Şokolad çizkek
İnqrediyentlər:
Kəsmik - yağsızlaşdırılmış 400 qr
Süd yağsızlaşdırılmış 100 qr
Bal 20 qr
Qida jelatini 15 q
Kakao tozu 50 q


Şokolad çizkek (bişirilmə olmadan) hazırlanması:


1. 15 q jelatini üçün bir stəkan suda 30 dəqiqə yumşaldılır.
2. Sonra şişmiş jelatinə su tökülür (əgər qalacaqsa).
3. Zəif alov üzərində qoyulub, kakao, süd, kəsmik və bal əlavə edilir.
4.Yekcins kütlə alınanadək blenderlə qarışdırmaq. Formalı qaba tökülür və soyuduçuya qoyulur, soyuyanadək saxlanılır.

Şirin həvəskarları üçün xilas: 100 qr.-da 97 kkal.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.