Ana səhifə
loading...
loading...

Un şorbası resepti

Mətbəx sirləri / Yeməklər
01 Yanvar 2017
424
0
Un şorbası resepti
Tərkibi:
2 su stəkan əriştə
3 ədəd acı bibər
2 ədəd pomidor
1 yemək qaşığı quru nanə
1 su stəkanı mərci
1 yemək qaşığı bibər tamatı
1 yemək qaşığı pamidor tamatı
yarım çay stəkanı duru yağ
1 yemək qaşığı kərə yağı

Hazırlanması :
Bibərlər xırda-xırda doğranaraq az duru yağda qazanda qovrulur. Pomidorlar xırda-xırda doğranır və bibər əlavə olunar. Birlikdə bir az qovrulduqdan sonra quru nanəsi əlavə olunur.Tamat, Kərə yağı əlavə edilir.Əvvəldən qaynadılan mercilərdə əlavə isti su ilə bişirilməyə buraxılır.Ev istehsalı əriştə içinə əlavə edilir.Yeməyimiz hazırdı.

Nuş olsun !
Xəbərlərdən daha tez xəbərdar olmaq üçün Facebook Səhifəmizi izləyə bilərsiz.
Загрузка...
Şərh Yaz