Qozlu peçenye resepti

25 Haziran 2022
3 996
0
Qozlu peçenye resepti
Tərkibi:
1 yumurta
125 g. marqarin və ya kərəyağı (yumşalmış)
1 su stəkanı pudra şəkəri
25-30 ədəd qoz içi
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
2,5 - 3 su stəkanı un

Hazırlanması:

Yumşalmış marqarin ilə pudra şəkərini yaxşıca əzin.
Üzərinə yumurta, vanil, un və qabartma tozunu əlavə edib xəmir edin.
Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qoparıb yumrulayın və üzərlərinə bir qoz qoyun.
175 dərəcə isidilmiş sobada çəhrayılaşana qədər bişirin.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.