Prinsesa qurabiyəsi resepti

22 Kasım 2017
2 133
0
Prinsesa qurabiyəsi resepti
Tərkibi:
1 Paket Qabartma Tozu
- 1 ədəd portağal qabığı rəndəsi
- 1 Paket Yağ
- 1 Su stəkanı Toz Şəkər
- Yarım kg Un
- 1 Paket Vanil
- 4 Ədəd Yumurta

Hazırlanması:

Yumşalmış kərə yağı ilə şəkəri qarışdırın. 4 yumurtanın bir dənəsinin ağını ayırın. Digərlərini qarışığa əlavə edin və qarışdırın. Un, qabartma tozu, portağal qabığı rəndəsi və vanil ayrı bir qabda qrışdırın və ikinci qrışığı birinə əlavə edib yoğurun. Xəmir istədiyiniz səviyyəyə gəlincə qoz böyüklüyündə parçalar qoparıb, üstünü əvvəl yumurta ağına sonra toz şəkər ya da fındığa batırın və nimçəyə düzün. Peçenyaların üzərlərinə vurma şəklində cızıqlar atın və 180 dərəcədə əvvəlcədən qızdırılmış sobada bişirin.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.