Yaşıl noxud şorbası resepti

20 Haziran 2016
1 410
0
Yaşıl noxud şorbası resepti
Tərkibi:
2 çay qaşığı zeytun yağı
2 baş soğan, incə doğranmış
3 stəkan toyuq və ya tərəvəz bulyonu
5 stəkan yaşıl noxud
½ stəkan az yağlı qatıq
Duz və istiot zövqə görə
Ətirləndirmək üçün təzə tərxun yarpaqları

Hazırlanması:

Aşağı temperaturda zeytun yağını qızdırın, soğanları əlavə edib yumşaq və rəngini dəyişənə qədər bişirin. Bulyonu əlavə edib 10 dəqiqə ərzində qazanın qapağını bağlamadan qaynadın.
Yaşıl noxudları əlavə edib 4 dəqiqə qaynadın. Blenderdə pure halına gətirib soyuq su ləyənin içində olan boş dərin qaba aşsüzəndən keçirib tökün. Bir az soyuduqdan sonra qatıq, duz, istiot əlavə edib tərxunla ətriləndirin.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.