Tiramisu peçenyesi (foto-resept)
Tərkibi:
3 yumurta
50 qr şəkər tozu
2-3x\q nişasta
4-5 x\q un
Hazırlanması:
Yumurta sarısı şəkər tozu və nişasta ilə çalınır.
Yumurta ağı ayrıca beze alınana qədər çalınır.
Yumurta ağı digər qarışığa əlavə edilib, nişasta əlavə edilib ehmalca qarışdırılır.
Un əlavə edilib qarışdırılır.
Mətbəx şprisinə əlavə edilir. Listə yağlı kağız sərilib uzəriə istəyə uyğun ölcüdə sıxılır.
150-170 dərəcədə isidilmiş sobada hazır olana qədər bişirilir.
Tiramisumuz hazırdır, istənilən desert və şirniyyat növlərində istifadə edə bilərsiniz.
Nuş olsun!