"Gözəgörünməz" alma piroqu (foto-resept)

30 Kasım 2015
2 092
1
"Gözəgörünməz" alma piroqu (foto-resept)
"Gözəgörünməz" alma piroqu (foto-resept)

Tərkibi:

1 x.q. konyak
90 ml süd
10 q qabartma tozu
160 q şəkər tozu
60 q un
4 alma
3 yumurta
2 x.q. bitki yağı
2 x.q. kərə yağı
3 x.q. qoz ləpəsi



Hazırlanması:

2 yumurtanı 80 q şəkər tozu ilə çalın. Qabartma tozu ilə qarışdırılmış unu əlavə etdikdən sonra bitki yağı, süd və konyak qatın.

Almanı təmizləyib, xüsusi sürtgəcin köməyilə çox nazik fal-fal doğrayın. Xəmirə qatın.

Diametri 18 sm olan formaya töküb 200 dərəcə qızdırılmış sobada 30 dəqiqə bişirin.

1 yumurtanı 2 x.q. ərinmiş kərə yağı və 80 q şəkər tozu ilə çalın, qaynar piroqu sobadan çıxarıb üzərinə gəzdirin, üstünə qoz səpin. Daha 10-15 dəqiqə bişirin.

Hazır piroqu tam soyudun, sonra 1 gecə soyuducuda saxlayın.


"Gözəgörünməz" alma piroqu (foto-resept)

"Gözəgörünməz" alma piroqu (foto-resept)

"Gözəgörünməz" alma piroqu (foto-resept)

"Gözəgörünməz" alma piroqu (foto-resept)

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏYLƏR
  1. -Aydan-
    -Qarışıq görünür yenədə təşəkkürlər.
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.