Qış üçün alma bağla - xırçıltılı, dadlı və duzlu

06 Eylül 2016
1 733
0
Qış üçün alma bağla - xırçıltılı, dadlı və duzlu
İndi çıxan təzə, təravətli və şirəli almaları qışa da saxlaya bilərsiniz!

Bunun üçün bərk alma sortlarını seçirik. 3 litrlik bankalara səliqə ilə yığırıq. Üzərinə soyuq su, 3 x.q. duz, 3 x.q. şəkər tozu, 2-3 ədəd dəfnə yarpağı və bir neçə dənə mixək atırıq. Ağzını qapaqla bağlayırıq və yaxşıca çalxalayırıq ki, bütün ədviyyatları yayılsın.
1 həftə otaq temperaturunda qaldıqdan sonra ya həyətdə, ya zirzəmidə sərin yerdə saxlayırıq. Bir aydan sonra açıb yeyə bilərsiniz.
Nuş olsun!

Qış üçün alma bağla - xırçıltılı, dadlı və duzlu
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.