Tavada artıq qalan yağı atmayın – Fərqli üsul

18 Mart 2018
1 494
0
Tavada artıq qalan yağı atmayın – Fərqli üsul
Bir çox hallarda kartof, kotlet, peraşki qızartdıqda tavada artıq yağ qalır. Həmin yağlar isə əksərən mətbəx borularına tökülür. Bu isə çox zərərlidir, çünki bu cür yağlar ətrafa həddindən çox zərər vurur. Mütəxəssislər bildirir ki, 1 litr tullantı yağ 1 milyon kub metr təmiz suyu çirkləndirir. Buna görə siz də tavada artıq qalan yağı atmayaraq, ətraf aləmin çirklənməsinin qarşısını ala bilərsiniz. Feat.Az bununla bağlı faydalı məsləhət verir.



Qalıq yağlardan şam hazırlaya bilərsiniz. Bunun üçün bir ədəd naringini götürün və onun meyvəsini çıxararaq qabığının içinə qalıq yağı tökün. Daha sonra içinə sap halına gətirdiyiniz pambıq qoyun. İstəsəniz, içinə esansiyal yağlardan töküb ətrafa gözəl qoxular yaymasını təmin edə bilərsiniz.
lent.az
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.