Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

17 Ekim 2018
1 002
0
Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.

Feat.Az
xarici KİV-ə istinadən qreyfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

Qan dövranını yaxşılaşdırır;

Xalesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

İştah açır;

Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

Həzm prosessini yaxşılaşdırır;

İmmuniteti möhkəmləndirir.
axsam.az
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.