Ev şəraitində lahmacunun hazırlanması

19 Mayıs 2015
1 969
0
Ev şəraitində lahmacunun hazırlanması
Ev şəraitində lahmacunun hazırlanması


Ev şəraitində lahmacunun hazırlanmasıXəmiri üçün:Ev şəraitində lahmacunun hazırlanması
4 stəkan un
1 çay qaşığı maya
1 çay qaşığı duz
2 stəkan ilıq su



Ev şəraitində lahmacunun hazırlanmasıÜzəri üçünEv şəraitində lahmacunun hazırlanması
250 qr qoyun əti bişirilməmiş
2 ədəd pomidor
2 ədəd aci bibər
1 ədəd qırmızı bibər
2 çay qaşığı tomat



Ev şəraitində lahmacunun hazırlanmasıXəmirin hazırlanması :Ev şəraitində lahmacunun hazırlanması

Suyu, mayanı, duzu bir qabda qarışdırırıq, unu əlavə edərək orta yumşaqlıqda bir xəmir yoğururuq. Üzərini örtərək 30-40 dəqiqə mayalanmasını gözləyirik.
İçliyin hazırlanması :

Əti soğanla birlikdə ət çəkən maşında çəkirik, pomidorları süzgəcdən keçiririk . Bibərləri də həmçinin, toxumlu hissəsini təmizləyərək doğrayırıq. Bunların hamısını bir qaba tökürük, duz istiot və tomatı da da əlavə edərək, yaxşı-yaxşı qarışdırırıq.
Açdığımız xəmirın üzərinə nazikcə qarışımdan çəkirik.Sacda və ya sobada bişiririk.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.