Mətbəx sirləri: Koreya üsulu pomidor
Tərkibi:
2 kq pomidor
4 bolqar bibəri
2 diş sarımsaq
2 qırmızı acı istiot
göyərti
sous:
100 q sirkə
100 ml bitki yağı
100 q şəkər tozu
2 x.q. duz
Pomidoru iri doğrayın (ortadan ikiyə, yaxud dördə bölün)
Bibər, sarımsaq və qırmızı acı istiotu ət maşınından keçirin, qarışdırın.
Göyərtini doğrayın.
3-litrlik balona lay-lay düzün: pomidor + tərəvəz qarışığı + göyərti.
Sousun ərzağını qarışdırıb üstünə tokün.
Balonun ağzını bağlayıb tərsinə çevirərək soyuducuya qoyun. 8 saat sonra çevirib düz qoyun. Salat hazırdır.
Nuş olsun!
2 kq pomidor
4 bolqar bibəri
2 diş sarımsaq
2 qırmızı acı istiot
göyərti
sous:
100 q sirkə
100 ml bitki yağı
100 q şəkər tozu
2 x.q. duz
Pomidoru iri doğrayın (ortadan ikiyə, yaxud dördə bölün)
Bibər, sarımsaq və qırmızı acı istiotu ət maşınından keçirin, qarışdırın.
Göyərtini doğrayın.
3-litrlik balona lay-lay düzün: pomidor + tərəvəz qarışığı + göyərti.
Sousun ərzağını qarışdırıb üstünə tokün.
Balonun ağzını bağlayıb tərsinə çevirərək soyuducuya qoyun. 8 saat sonra çevirib düz qoyun. Salat hazırdır.
Nuş olsun!