Koldun...
10-12 kartof
1 baş soğan
300 q qiymə
5 yumurta
3-4 x.q. un
zeytun yağı
ədviyyat (zövqə görə)
Soğanı xırdalayın, 2 yumurta ilə birlikdə qiyməyə əlavə edin. Qarışdırıb duz, istiot vurun.
Kartofu təmizləyib sürtgəcdən keçirin, 3 yumurta və 4 x.q. un qatın. Duz-istiot vurub qarışdırın.
Tavada yağı qızdırın. Qaşıqla kartoflu kütlədən götürüb tavaya qoyun, 10-12 sm diametrdə, qaşıqla yayın.
Ortasına qiymə, qiymənin üzərinə yenidən kartoflu kütlə qoyun.
Alt üzü qızaranda çevirib o biri üzünü də bişirin (hər üzün qızarmasına 7-10 dəqiqə gərək olur).
Nuş olsun!
R..t..Zemichka
1 baş soğan
300 q qiymə
5 yumurta
3-4 x.q. un
zeytun yağı
ədviyyat (zövqə görə)
Soğanı xırdalayın, 2 yumurta ilə birlikdə qiyməyə əlavə edin. Qarışdırıb duz, istiot vurun.
Kartofu təmizləyib sürtgəcdən keçirin, 3 yumurta və 4 x.q. un qatın. Duz-istiot vurub qarışdırın.
Tavada yağı qızdırın. Qaşıqla kartoflu kütlədən götürüb tavaya qoyun, 10-12 sm diametrdə, qaşıqla yayın.
Ortasına qiymə, qiymənin üzərinə yenidən kartoflu kütlə qoyun.
Alt üzü qızaranda çevirib o biri üzünü də bişirin (hər üzün qızarmasına 7-10 dəqiqə gərək olur).
Nuş olsun!
R..t..Zemichka