Yay Şorbası

28 Temmuz 2015
1 720
0
Yay Şorbası

Yay Şorbası
Toyuq əti
(sümükdən ayrılmış vəya file,mal əti ilə də əvəz olunabilər)
Göbələk
1 stəkan qədər qatıq
1 yumurta
1-2 xörək qaşığı un
yağ
Quru nanə və ya reyhan
(məncə reyhanla daha dadlı olur



Toyuq və ya ət qaynadılır.Bişdikdən sonra ətlər didilir və yenidən öz suyuna əlavə edilib qaynamağa qoyulur.Qatıq ,yumurta və un qarışdırılıb qaynayan ətə əlavə edilir.Qaynadiqdan sonra göbələklər əlavə olunur,bir azca kərə yağı əlavə edilir.Bişdikdən sonra quru nanə və ya reyhan əlavə olunur.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.