Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

01 Aralık 2015
2 299
1
Küftə-bozbaş resepti - Foto resept
Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

Tərkibi:
500 qr çəkilmiş mal əti
2 ədəd baş soğan
1 stəkan noxud
0,5 stəkan düyü
2 x/q kərə yağı
8 ədəd kartof
8 ədəd alça turşusu
nanə
sarıkök
duz

Hazırlanması:
Noxud yaxşı yuyulur, üstünə su alınır bişənə kimi qaynadılır.

Çəkilmiş ətə çəkilmiş 2 ədəd soğan, yuyulmuş düyü vurulur və yaxşı qarışdırılır.

Alınmış ətdən küftələr hazırlayırıq. Küftənin ortasına alça turşusu qoyuruq (8 ədəd küftə alınır).

Qazana 1,5 litr su töküb qaynadırıq.

Su qaynayan zaman küftələri, noxudu suya tökürük.

Küftənin düyüsü biraz bişəndə soyulmuş, yuyulmuş kartofları tökürük.

Qazana kərə yağı, duz, sarıkök əlavə olunur.

Kartof bişdikdən sonra yemək qazdan götürülür.

Süfrəyə verilən zaman üzərinə nanə tökülür.



Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

Küftə-bozbaş resepti - Foto resept

Küftə-bozbaş resepti - Foto resept
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏYLƏR
AleDa
  • AleDa
  • 1 Aralık 2015 22:30
Sulu yemekleri ele de sevmirem..Tesekkurler..
RƏY ƏLAVƏ ET