Bananlı tort resepti

Tərkibi:
Xəmir üçün:
1.5 su stəkanı un
1/2 su stəkanı pudra şəkəri
7 xörək qaşığı kərə yağı
1/3 su stəkanı döyülmüş badam
1 yumurtanın ağı
Krem üçün:
2 su stəkanı krem patisserie
1 su stəkanı krem şanti
3 banan
2 xörək qaşığı ərik marmeladı
Hazırlanması:
Un, pudra şəkəri, kərə yağı, döyülmüş badam və yumurta ağını qarışdıraraq xəmir halına gətirin.
Hazırladığınız xəmiri qaba yerləşdirin və bir neçə yerdən çəngəllə deşərək 200 dərəcə isidilmiş sobada 30 dəqiqə bişirin.
Krem şanti ilə krem patisserie, qarışdırın və soyuyan tort xəmirinin üzərinə yayın.
Tortu banan dilimləri və ərik marmeladı ilə bəzəyin
Nuş olsun!
Xəmir üçün:
1.5 su stəkanı un
1/2 su stəkanı pudra şəkəri
7 xörək qaşığı kərə yağı
1/3 su stəkanı döyülmüş badam
1 yumurtanın ağı
Krem üçün:
2 su stəkanı krem patisserie
1 su stəkanı krem şanti
3 banan
2 xörək qaşığı ərik marmeladı
Hazırlanması:
Un, pudra şəkəri, kərə yağı, döyülmüş badam və yumurta ağını qarışdıraraq xəmir halına gətirin.
Hazırladığınız xəmiri qaba yerləşdirin və bir neçə yerdən çəngəllə deşərək 200 dərəcə isidilmiş sobada 30 dəqiqə bişirin.
Krem şanti ilə krem patisserie, qarışdırın və soyuyan tort xəmirinin üzərinə yayın.
Tortu banan dilimləri və ərik marmeladı ilə bəzəyin
Nuş olsun!