Almalı Piroq Resepti

19 Temmuz 2016
6 112
0
Almalı Piroq Resepti
Tərkibi:
500 qr alma
500 qr bal
2 yumurta
½ stəkan un
¼ stəkan şəkər tozu
½ çay qaşığı qabartma tozu
100 qr kərə yağ
1 çay qaşığı bitki yağı

Hazırlanması:

Kərə yağını yumşaldın, balla qarışdırın,yumurtanı, şəkəri, qabartma tozunu və unu əlavə edin.
Bütün bunları yaxşıca qarışdırın.
Almaları dilimləyin, tumlarını çıxarın və qarışıma əlavə edin.
Onu yağlanmış qaba qoyun. əvvəlcədən 170 dərəcədə isidilmiş sobada bişirin.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET