Un şorbası resepti
2 su stəkan əriştə
3 ədəd acı bibər
2 ədəd pomidor
1 yemək qaşığı quru nanə
1 su stəkanı mərci
1 yemək qaşığı bibər tamatı
1 yemək qaşığı pamidor tamatı
yarım çay stəkanı duru yağ
1 yemək qaşığı kərə yağı
Hazırlanması :
Bibərlər xırda-xırda doğranaraq az duru yağda qazanda qovrulur. Pomidorlar xırda-xırda doğranır və bibər əlavə olunar. Birlikdə bir az qovrulduqdan sonra quru nanəsi əlavə olunur.Tamat, Kərə yağı əlavə edilir.Əvvəldən qaynadılan mercilərdə əlavə isti su ilə bişirilməyə buraxılır.Ev istehsalı əriştə içinə əlavə edilir.Yeməyimiz hazırdı.
Nuş olsun !