Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

10 Mart 2017
4 745
0
Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)
Ərzaqlar:

Sümüksüz mal əti – 650 qr
Soğan – 400 qr
Yer kökü – 350 qr
Şirin bibər – 400 qr
Tomat – 75qr
Mal əti bulyonu – 800 qr
Un- 40 qr
Sarmısaq – 25 qr
Şəkər tozu – 30 qr
Bitki yağı
Zövqə görə qırmızı istiot,qara istiot,duz


Hazırlanması:


1. Ərzaqları hazırlayırıq.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

2. Soğanı,yer kökünü və bibəri şəkildəki formada doğrayırıq.Sarmısağı xırda şəkildə doğrayırıq.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

3. Mal ətini şəkildəki formada doğrayırıq, bitki yağında rəngi dəyişənə qədər qızardırıq.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

4. Soğan və yer kökünü tavada qızardırıq.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

5. Soğan və yer kökünü ətə əlavə edirik,yer kökü yumuşalana qədər bişiririk

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

6. Qızdırılmış yağa tomat,duz və şəkər tozu əlavə edirik.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

7. Alınan sousu ətə əlavə edirik.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

8. Şirin bibərləri qızardırıq.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

9. Bibəri ətə əlavə edib qarışdırırıq.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

10. Biraz bişirdikdən sonra zövqə görə ədviyyat əlavə edirik (qara və qırmızı istiot)

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

11. Bulyonu əlavə edirik.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

12. Bitki yağı əlavə etdiyimiz unu tavada qızardırıq.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

13. Daha sonra ətə əlavə edirik.

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)

14. Və Qulyaş hazırdır..

Azərbaycan mətbəxi - Qulyaş (Foto Resept)
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET