Frikase (Foto-Resept)

11 Mart 2017
4 315
0
Frikase (Foto-Resept)
Ərzaqlar:

Toyuq filesi – 900qr
Sarmısaq – 5 diş
Qırmızı bibər – 2 dənə
Alma (yaşıl,turş) – 2 dənə
Ev yağı – 100qr
Bal – 2 yemək qaşığı
Qırmızı istiot – 2 çay qaşığı
Zövqə görə duz

Hazırlanması:


1. Tavada yağı əridirik.

Frikase (Foto-Resept)

2. Toyuq ətini yuyuruq və şəkildəki formada doğrayırıq.

Frikase (Foto-Resept)

3. Xırda doğranmış sarmısağı yağda qızardırıq.

Frikase (Foto-Resept)

4. Sarmısağın aromatını hiss etdiyimizdə toyuq ətini əlavə edirik,daha sonra duz və istiot əlavə edib qızartmağa başlayırıq.

Frikase (Foto-Resept)

5. Qızmırı bibərləri yuyub təmizlədikdən sonra şəkildəki formada doğrayırıq.

Frikase (Foto-Resept)

6. Almanı sürtgəncdən keçiririk.

Frikase (Foto-Resept)

7. Ətə bal əlavə edirik.

Frikase (Foto-Resept)

8. Əti qızartmağa davam edirik.

Frikase (Foto-Resept)

9. Daha sonra almanı əlavə edib 3 dəqiqə ərzində qızardırıq.

Frikase (Foto-Resept)

10. Sonra bibərləri əlavə edirik.

Frikase (Foto-Resept)

11. Qarışdırırıq,bibərlər yumuşalana qədər bişirməyə davam edirik.

Frikase (Foto-Resept)
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.