İsveçrə keksi resepti

İsveçrə keksi resepti
Tərkibi:
Alma sirkəsi 2 x.q.
Kakao 6 x.q
Duru yağ 0.75 (3/4) stəkan
Su 2 stəkan
Şəkər tozu 2 stəkan
Un 3 stəkan
Vanil 1 x/q
Şokoladlı pudinq 1 paket

Hazırlanması:
Keksi hazırlamaq üçün əvvəlcə quru ərzaqları bir qabda, duru ərzaqları da ayrı bir qabda qarışdırın.
Sonra duru ərzaqları yavaş-yavaş quru ərzaqlar olan qaba əlavə edin.
Qarışığı yaxşı yağlanmış dərin və ya geniş bir keks qəlibinə tökün. 175 dərəcədə 35-40 dəqiqə bişirin.
Keksin xəmiri hazır olana qədər pudinqi bişirin. Pudinq bir az soyuyandan sonra keksin üzərinə tökmək lazımdır.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.