Ballı pudinq Resepti

Ballı pudinq Resepti
TƏRKİBİ:

Süd – 1 litr

Un – 1 stəkan

Şəkər tozu – 0.5 stəkan

Vanil – 2 paket

Banan – 2 ədəd

Bal – 1 stəkan

Su – 0.5 stəkan

HAZIRLANMASI:

Qazana süd, un, şəkər tozu və vanil əlavə edin. Orta dərəcəli odda qatılaşana qədər qarışdıraraq, bişirin. Qarışığı ocaqdan götürüb, soyuması üçün gözlədin. Bananların qabıqlarını soyub, halqa şəklində doğrayın.

Servis qablarını su ilə yüngülcə isladın. Kasaların yarısına qədər pudinq qoyun. Üzərinə bir neçə dilim banan yerləşdirin. Kasanı dolduracaq şəkildə pudinq qoyun. Kasaları soyuducuda 2 saat gözlətdikdən sonra boşqablara tərs çevirin.

Bal və suyu sous qazançasına əlavə edib, aşağı temperaturda qaynadın. Ballı sous soyuduqdan sonra isə pudinqlərin üzərinə əlavə edin.

NUŞ OLSUN!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.