Tısbağa Tortu Resepti
5 yumurta
2,5 su stəkanı şəkər
2 su stəkanı un
2 su stəkanı xama
4 xörək q. kakao tozu
100 qram kərə yağı
Hazırlanması
Yumurta və stəkan yarım şəkəri mikserlə çalın.
Üzərinə 2 xörək q. kakao və un əlavə edin və yaxşı qarışdırın.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Xəmirdən yarım çay qaşığı götürüb balaca yastı kündələr formasında qaba yığın.
Əvvəlcədən isidilmiş 200 dərəcəli sobada bişirin.
Kremi hazırlamaq üçün qalan şəkəri xama, kərə yağı və 2 xörək q. kakao ilə çalın.
Yastı kündələriniz hazır olduqda onalrı kremdə hər tərəfini fırladıb dağ formasında bir-birinin üstünə düzün.
1 saat soyuducuda saxlayın.
Nuş olsun!