Kokoslu A-lya Deserti Resepti

Kokoslu A-lya Deserti Resepti
Ərzaqlar

1 dənə kokos

220 qram kəsmik

2 xörək q. bişmiş süd

2 xörək q. şəkər tozu

80 qram yoqurt

30 qram südlü şokolad


Hazırlanması

Kokoslu A-lya desertini hazırlmaq üçün ağır və üstündə çat olmyan kakos lmaq lazımdır.

İti alət ilə kokosun gözünü deşin və suyunu boşaldın.

Balta ilə ortadan bir neçə dəfə vurun ki, kakos yarı bölünsün.

İçini təmizləyin və blendrlə xırdalayın.

Üzərinə kəsmik, şəkər pudrası və bişmiş südü əlavə edin.

Qatı və yapışqanlı kütlə alnmalıdır.

Şokoladı sürtgəcdən keçirin.

Kakoslu kəsmikli qarışıqdan iri kürə formasında dairələr düzəldib ortasını quyu formasına salın.

İçinə 1 çay q. yoqurt qoyun və yenidən kürə formasına salın.

Sürtgəcdək keçirilmiş şokoladda fırladıb soyuducuya qoyun.



Nuş Olsun!


Kokoslu A-lya deserti çox dadlı və fərqli dada malik şirniyyatdır.
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.