Xırt-xırt kartof - Resept

04 Şubat 2019
1 547
0
Xırt-xırt kartof - Resept
Lazım olan ərzaqlar:

Ammerlander kərə yağı 50 qram,
Qauda pendiri: 100 qram,
Kartof: 2 ədəd,
Göyərti,
Suxarı,
Duz,
İstiot

Xırt-xırt kartofun hazırlanma qaydası:
Göyərti kiçik-kiçik doğranılır.
Suxarı əlavə edilir və qarışdırılır.
Qauda pendiri sürtkəcdən keçirilir.
Sürtkəcdən keçirilmiş pendir suxarılı göyərti ilə qarışdırılır və birlikdə yenidən kiçik-kiçik doğranılır.
Kartofun uzunlamasına içərisindən bambu kabab şişi keçirilir.
Bıçaq vasitəsi ilə spiral formasında kəsilir.
Spirallar bir-birindən aralanır.
Sobanın sinisinin içərisinə bişirmə kağızı sərilir.
Spiral formasında kəsilmiş kartof buraya qoyulur.
Yüngül əridilmiş Ammerlander kərə yağı fırça vasitəsi ilə kartofun üzərinə sürülür.
Yağlanmış kartofun üzərinə Qauda pendirli göyərtili suxarı səpilir.
180 0C isidilmiş sobada qızarana kimi bişirilir.

Nuş olsun!



1001dad.com
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.