Tas kababı Resepti

24 Şubat 2019
1 314
0
Tas kababı Resepti
Tərkibi:
1200 qram quşbaşı doğranmış qoyun ya da dana əti,
Yarım su stəkanı zeytun yağı,
1 ədəd soğan,
6 diş sarımsaq,
2 şorba qaşığı pomidor tomatı,
1 ədəd dəfnə yarpağı,
10 ədəd əzilməmiş istiot,
1 şirniyyat qaşığı un,
Bir litrə yarım isti su,
Duz

Hazırlanması:
Zeytun yağını bir qazana alıb əti əlavə edin.
Ət suyunu saldıqdan sonra qazanın qapağını qapadın və 10 dəqiqə qovurun. Suyu qurumağa başladıqdan sonra qapağını açıb üzərinə soğan və sarımsaqları bütöv halda əlavə edin.
Un xariç diğər ərzaqları da əlavə edin. 5 dəqiqə qədər birlikdə qovurun.
Ardından unu əlavə edib bir iki çevirin və suyunu, duzunu əlavə edin.
Yemək bişərkən əmələ gələn köpükləri ara- sıra alın.
Köpük bitincə qazanın qapağını qapadıb vam odda bir saat yarım bişirin.
Kartof pürəsi xaric də servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.