Şəkərli Xəmirinin Resepti

Şəkərli Xəmirinin Resepti
Şəkərli xəmir hazırlamaq üçün az özlü undan istifadə olunur. Özü çox olan undan hazırlanan xəmir yapışqan, hazır məhsul isə quru alınır.

Ərzaqların miqdarını reseptlərdə göstərilən ölçülərlə təyin edin.

Unu soda və ya qabartma tozu ilə qarışdırın, lövhənin üstünə ələyin. Təpəcik düzəldib ortasını çalalayın.

Yağı (kərə və ya marqarin, reseptdə göstərilən) şəkər tozu ilə şəkər tozu tam əriyənədək qarışdırın. Tədricən yumurta sarısı və duz əlavə edin. Eynicinsli kütlə alınanadək qarışdırıb una əlavə edin.

Bundan sonra xəmiri bıçaqla yoğuracaqsınız, yəni onun vasitəsilə unla şəkərli qarışığı eynicinsli kütlə alınanadək qarışdırırsınız. Sonra xəmiri dördbucaq hala salıb un səpilmiş lövhənin üstündə oxlovla ortadan kənarlara olmaqla yayın.

Şəkərli xəmir hazırlanarkən onun temperaturu 17 dərəcə C olmalıdır. Şəkərli xəmirdən hazırlanan məhsullar 230-250 dərəcə C-də bişirilir.

ƏN SON XƏBƏRLƏR

HAMISI
Gözəl Gözlüm Yazılı Şəkilləri 2019 (32)
21:00
694

Gözəl Gözlüm Yazılı Şəkilləri 2019 (32)

19.10.2019 Gündəlik Bürclər (19 Oktyabr 2019 Günlük Bürclər)
20:00
1 485

19.10.2019 Gündəlik Bürclər (19 Oktyabr 2019 Günlük Bürclər)

Modamı Dediniz - Qarışıq Şəkillər 2019 (294)
19:00
725

Modamı Dediniz - Qarışıq Şəkillər 2019 (294)

Axtar Onu Yazılı Şəkilləri 2019 (4)
18:00
789

Axtar Onu Yazılı Şəkilləri 2019 (4)

Bədənimizin ƏN ÇOX EHTİYAC DUYDUĞU 3 vitamin
17:00
169

Bədənimizin ƏN ÇOX EHTİYAC DUYDUĞU 3 vitamin

İki Kappuçino Yazılı Şəkilləri 2019 (27)
15:00
626

İki Kappuçino Yazılı Şəkilləri 2019 (27)

Beyinə bənzəyən tərəvəzin İNANILMAZ FAYDALARI
14:00
146

Beyinə bənzəyən tərəvəzin İNANILMAZ FAYDALARI

Bürclər Haqqında Maraqlı Məlumatlar (610) - Fotolar
13:00
436

Bürclər Haqqında Maraqlı Məlumatlar (610) - Fotolar

Uşağın başı nə zaman böyük və ya balaca sayılır?
12:00
171

Uşağın başı nə zaman böyük və ya balaca sayılır?

GERİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 529 İRƏLİ