Hər Kəsin Evində Ola Biləcək Az Ərzaqla, Asan Hazırlanan, Dadlı Qəlyanaltı - Resepti

31 Mayıs 2019
1 439
0
Hər Kəsin Evində Ola Biləcək Az Ərzaqla, Asan Hazırlanan, Dadlı Qəlyanaltı - Resepti
Stəkan ölçüsü 200 ml.

Ərzaqlar:

500 qr. Qabığı soyulmuş kartof
2 ədəd yumurta
2 st. Un
Qızartmaq üçün duru yağ
Zövqə görə duz,istiot, sarıkök

Sous üçün:

Xama
Sarımsaq
Şüyüd
Duz

Hazırlanması:

Kartof qaynadılır, suyu süzülür, püre halına gətirilir.Soyuduqdan sonra zövqə görə ədviyyat və yumurtalar əlavə edilir, qarışdırılır.1 st. Un əlavə edilir, qarışdırılır.1 st. Daha un əlavə edilir, yoğrulur, yapışqan xəmir alınır.Dəzgah və xəmir unlanır.Xəmir kiçik hissələrə bölünür.Bölünmüş hissələr əl ilə uzatılır, iki ucu birləşdirilir, halqa forması verilir.Qızğın yağda, orta atəşdə, hər iki üzü qızardılır.Sous üçün xama,əzilmiş sarımsaq,doöranmış şüyüd və duz qarışdırılır.

Nuş olsun!

Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.