Şokaladlı Kurabiyyələr - Resepti
200 qr yumuşaq kərə yagı
1 stəkan bitki yagı
1 ədəd yumurta
0.5 (yarım stəkan) şəkər tozu
1 x/q qatıq
1 paket vanil
4-4.5 stəkan un
Hazırlanması:
Bütün ərzaqları əlimizlə yaxşıca qarışdırıb ələ yapişmayan xəmir yogururuq. Kündəni təxmini yarım sm qalınlıgında yayıb istədiyimiz formada kəsib (şəkildəki kimi kurabiyənin bir qisminin içərisinı şokalat qoyub bişirdim, bir qismini isə bişəndən sonra aralarına şokalat(nutella) istifadə etdim) listə yıgırıq 170 dərəcədə bişiririk, qızarmağa qoymuruq, altı biraz rəngini dəyişdi götürürük.
Nuş olsun!