Mandarin ilə piroq resepti
Hazır biskvit – 1 ədəd
Mandarin – 6 ədəd
Süzmə - 500q
Jelatin – 6q
Şəkər – 100q
Qaymaq – 100q
Portağallı liker – 30 ml
Hazırlanması:
Jelatinin üzərinə soyuq su tökün, bir neçə dəqiq saxlayın. Mandarinləri təmizləyin. Şirəsini sıxın və liker əlavə edin. Bir qabda süzmə ilə şəkəri çalın. Qaymağı isidin və jelatin əlavə edin. Bu qarışığı süzməyə əlavə edin və qarışdırın. Biskviti formaya yerləşdirin, üzərinə liker ilə qarışdırılmış mandarin şirəsi tökün. Üzərinə mandarin dənələrini düzün və kremi tökün. Soyuducuda azı 3 saat saxlayın.
Nuş olsun!