Alman tortu resepti

09 Kasım 2019
1 058
0
Alman tortu resepti
Tərkibi:
2 yumurta
1 çay stəkanı toz şəkər
1 çay stəkanı qatıq
3 çay stəkanı un
1 qabartma tozu
125 qr. marqarin (əridilmiş soyumuş)

Kremi:
2 su stəkanı süd
1 qəhvə fincanı un
1 su stəkanı toz şəkər
1 yumurta sarısı
1 paket vanil
25 qr. marqarin

Hazırlanması:

Keks ərzaqlarını yaxşıca çırpın. 20-25 sm diametrində ki keks qəlibinə boşaldın.
175 dərəcədə nar kimi olana qədər bişirin.
Bir qazanda krem vəsaitlərini yaxşıca çırpıb pudinq olana qədər bişirin.
Keks soyuyunca 2 yə bölün. Arasına kreminizi qoyub düzcə yayın.
Digər keksi də üstünə qoyub ən üstünə pudra şəkəri səpib servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.