Karpatka Tortunun Asan Hazırlanması

Karpatka Tortunun Asan Hazırlanması
Stəkan ölçüsü 200 ml.
Formanın diametri 22 sm.

Ərzaqlar
Xəmiri üçün

1st. su
1 çimdik duz
1 yemək qaşığı şəkər tozu
1 çay qaşığı qabartma tozu
1 dolu st. un
100 qr. kərə yağı
4 ədəd iri yumurta (5 ədəd kiçik)

Kremi üçün
0,5 lt süd
1 st. şəkər tozu
1 paket şəkərli vanilin
1 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı nişasta (qarğıdalı)
2 yemək qaşığı un
150 qr. kərə yağı

Üzəri üçün
pudra şəkəri



Nuş olsun!
Mənbə:myfoodchannel
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər