Karpatka Tortunun Asan Hazırlanması
Stəkan ölçüsü 200 ml.
Formanın diametri 22 sm.
Ərzaqlar
Xəmiri üçün
1st. su
1 çimdik duz
1 yemək qaşığı şəkər tozu
1 çay qaşığı qabartma tozu
1 dolu st. un
100 qr. kərə yağı
4 ədəd iri yumurta (5 ədəd kiçik)
Kremi üçün
0,5 lt süd
1 st. şəkər tozu
1 paket şəkərli vanilin
1 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı nişasta (qarğıdalı)
2 yemək qaşığı un
150 qr. kərə yağı
Üzəri üçün
pudra şəkəri
Nuş olsun!
Formanın diametri 22 sm.
Ərzaqlar
Xəmiri üçün
1st. su
1 çimdik duz
1 yemək qaşığı şəkər tozu
1 çay qaşığı qabartma tozu
1 dolu st. un
100 qr. kərə yağı
4 ədəd iri yumurta (5 ədəd kiçik)
Kremi üçün
0,5 lt süd
1 st. şəkər tozu
1 paket şəkərli vanilin
1 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı nişasta (qarğıdalı)
2 yemək qaşığı un
150 qr. kərə yağı
Üzəri üçün
pudra şəkəri
Nuş olsun!