Ətli gül bulka Xəmir Resepti
Ərzaqlar:
📌 1 st. süd
📌 1 st. su
📌 1 ədəd yumurta (sarısı üzərinə)
📌 0,5 st duru yağ
📌 1 x.q şəkər tozu
📌 Un
📌 1 ç.q duz
📌 1ç.q droj
İçlik:
Ət və soğan (qovururuq)
Hazırlanması:
Xəmiri yoğurub, 1 saat saxlayırıq. Sonra qoz boyda kündələr edirik, açırıq, arasına ət qoyub bükürük.(Şəkilləri sağa sürüşdürüb baxa bilərsiz) Gül formasında dairəvi qaba düzürük. Üzərinə yumurta sarısı çəkib, küncüt və ya çörəkotu səpirik. 200 dərəcədə bişiririk.
Nuş olsun!
📌 1 st. süd
📌 1 st. su
📌 1 ədəd yumurta (sarısı üzərinə)
📌 0,5 st duru yağ
📌 1 x.q şəkər tozu
📌 Un
📌 1 ç.q duz
📌 1ç.q droj
İçlik:
Ət və soğan (qovururuq)
Hazırlanması:
Xəmiri yoğurub, 1 saat saxlayırıq. Sonra qoz boyda kündələr edirik, açırıq, arasına ət qoyub bükürük.(Şəkilləri sağa sürüşdürüb baxa bilərsiz) Gül formasında dairəvi qaba düzürük. Üzərinə yumurta sarısı çəkib, küncüt və ya çörəkotu səpirik. 200 dərəcədə bişiririk.
Nuş olsun!