Toyuqlu göbələkli piroq - Resepti

08 Haziran 2020
959
0
Toyuqlu göbələkli piroq - Resepti
Xəmir üçün:
100 ml. Ilıq su
1 paket quru maya
bir çimdik şəkər
2 xq.xama
1 yumurta
0,5 çq.duz
50 ml. yumşaq kərə yağı
1 yumurtanın sarısı xəmirin üstünə çəkmək üçün un apardığı qədər.
İçi üçün:

3 toyuq filesi
300 q.göbələk
1 soğan
duz
istiot
ədva
duru yağ, ½ dəstə cəfəri.

Sousu üçün:

50q.kərə yağı
1 xq.un
1 st, toyuq bulyonu.

Hazırlanması:

Mayanı şəkərlərlə suda 15 dəqiqə mayalandırın.Sonra xama, yumurta, yağ, duz, un əlavə edib, xəmiri yoğurun mayalansın.
Toyuğu ədva ilə bişir xırda doğra.Göbələyi soğanı, əti ,Cəfərini yağda qovurun. Unutmayın yağda qovurub bulyon əlavə edin və içə qatın.
Xəmiri 2 hissəyə bölün. Böyük və kiçik. Böyük hissəni tavaya sərib içi qoyun, kiçik hissə ilə üstünü örtün, yumurta sarısı çəkib,180' də 50 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Mənbə:sufrem.az
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.