Azərbaycan Mətbəxindən Gürzə Resepti

03 Mayıs 2021
78
0
Azərbaycan Mətbəxindən Gürzə Resepti


Tərkibi.
500 qr - un.
2 - yumurta.
Duz - 1 y/q silmə.
Su - təxminən 1 su st.

İçlik.
Dana qiymə 500 - 600 qr.
Quzu quyruğu - 50 qr.
Kərə yağı - 50 qr.
Zirinc qurusu (kızamık kurusu) - zövqə görə.
Duz,pul bibər,qara istiot.

Ингредиенты.
Мука - 500 гр.
Яйца - 2.
Соль - 1 с/л.
Вода - 1 ст. (Примерно).

Начинка.
Фарш говяжий - 500-600 гр.
Жир курдюка - 50 гр.
Масло - 50 гр.
Сушенный барбарис - по вкусу.
Соль , чёрный перец ,горкий сушенный красный перец.


Ingredients.
Flour - 500 gr.
Eggs - 2.
Salt - 1 tbsp.
Water - 1 glass (About).

Filling.
Minced beef - 500-600 gr.
Fat tail fat - 50 gr.
Oil - 50 gr.
Dried barberry to taste.
Salt, black pepper, hot dried red pepper.
Mənbə:Xeyale Xalilova
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET