Xanımlar üçün mətbəx sirləri.

18 Ocak 2015
1 814
0
Xanımlar üçün mətbəx sirləri.
Xanımlar üçün mətbəx sirləri.


Mətbəxdə dadlı yemək hazırlamaq hər bir xanımın istəyidir.
Dondurulmuş ətin buzunu mikrodalğalı sobada və ya isti suyun altında açmağa çalışmayın. Bu zaman ət bütün vitaminini itirir
Kartof püresinə 1 xörək qaşığı sirkə töksəniz, daha dadlı alınar.
Sobada qızartdığınız ət qurumasın deyə içəriyə kiçik qabda su qoyun.
Göbələyi bişirməzdən əvvəl 1 saat duzlu suda saxlasanız, həm dadı yaxşı olar, həm də bişəndə əzilməz.
Mürəbbəni paslanmayan qabda bişirin. Əks-halda, meyvənin tərkibindəki C vitamini itər.
Əti qaynadarkən içərisinə bir parça ağac kömürü atsanız, iy gəlməz və tez yumuşalar.
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.