Ananaslı "xrizantema"

14 Ekim 2014
1 044
6
Ananaslı "xrizantema"
Ananaslı "xrizantema"


Tərkibi:

ananas konservi (halqa)
hazır qat-qat xəmir
1 yumurta
şəkər pudrası

Hazırlanması:

Halqa formasında olan ananas konservini suyunun çəkilməsi üçün qalın kağız salfetin üzərinə düzün.

Mayasız qat-qat xəmiri 2-3 mm qalınlıqda yayın, 1,5 sm enində uzun şəridlərə doğrayın.
Bu şəridləri ananas halqasının ətrafına dolayın.

Hazır "çiçəkləri" perqament döşənmiş siniyə düzün.

180 dərəcə qızdırılmış sobada üzəri qızılı rəng alanadək bişirin.

Üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏYLƏR
More
  • More
  • 13 Kasım 2014 15:24
Çox saoL eLiyevem
ЗайкА)
rəylər üçün təşəkkürlər )
Dear..
acınnan öləmee ooooooooof 32
təşəkkürlər
Bahar
  • Bahar
  • 14 Ekim 2014 14:46
rtesepte gore tesekkur
Miss_Vampirka
reseptcun tewekkur
Omrum Ikimizin
Behbeh mende istiyiremmm angry