Kartoflu bulkalar

02 Kasım 2014
1 821
0
Kartoflu bulkalar
Kartoflu bulkalar


Tərkibi:

250 q un
125 q kartof
125 q motsarella pendiri
2 yumurta
25 q kərə yağı
2 x.q. zeytun yağı
0,5 ç.q. duz

Hazırlanması:

Sobanı 180 dərəcə qızdırın.

Kartofu suda bişirin, suyunu süzün, kərə yağı əlavə edib püre hazırlayın.

Xəmir üçün olan bütün ərzağı mikserdə eynicinsli hala gələnədək çalın.

Xəmirdən kiçik kündələr tutun, sobada 20-30 dəqiqə bişirin.

Şorbalarla əla dadır.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.