Bakı Kətəsi

16 Kasım 2014
6 328
0
Bakı Kətəsi
Bakı Kətəsi


Xəmir üçün:
6 stəkan un
2 ədəd sana marqarin
300 qram qatıq
3 yumurtanın sarısı
Soda


İçlik
250qram kərə yağı azca əridirik,
1 kq şəkər tozu
1 vanil
300qram doğranmış qoz

Hazırlanması:
Unla yağı ovuruq umac halına düşənə kimi
Əvvəlcə xəmiri yoğurub qoyuruq,30 dəqiqə gözləyirik.Gəlmiş xəmiri kündələrə ayırırıq.Kündəni yayıb içliyi səpirik və rulet kimi bükürük.Doğrayıb sobanın listinə düzürük.Üzərinə yumurta sarısı çəkib qoyuruq 200 dərəcə əvvəlcədən,qızdırılmış sobaya.
Üstü qızaranda bişmiş hesab olunur.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.