Almalı - Qozlu Keks

12 Aralık 2014
2 673
0
Almalı - Qozlu Keks
Almalı - Qozlu Keks

Ərzaqlar:Almalı - Qozlu Keks



3 yumurta
1,5 stəkan süd
1,5 stəkan duru yağ
1,5 stəkan şəkər
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
Aldığı qədər un

Üzəri üçün:Almalı - Qozlu Keks

5 ədəd alma
1,5 stəkan ixırdalanmış qoz
1 stəkan şəkər
1 yemək qaşığı darçın

Hazırlanması:Almalı - Qozlu Keks

Əvvəlcə almaları iri kub - kub doğrayın. Üzərinə şəkəri, darçını və qozları əlavə edib qarışdırın və keks xəmirini hazırlayana qədər gözlədin. Keks üçün 3 yumurta və şəkəri yaxşıca köpürənə qədər çırpın. Daha sonra süd, sonra yağ əlavə edib 2 dəqiqə çırpmağa davam edin. Son olaraq unu, qabartma tozu və vanili əlavə edib çırpın. Yağlanılmış nimçəyə əvvəl keks xəmirini töküb daha sonra üzərinə hazırladığınız alma, qoz qarışığını əlavə edirin. Əvvəldən isitdiyiniz sobada 160 dərəcədə təxminən 35-40 dəqiqə bişirin.

Nuş Olsun!Almalı - Qozlu Keks
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.