Ezogelin şorbası

19 Ağustos 2014
2 248
0
Ezogelin şorbası
Ezogelin şorbası


Tərkibi:

1 qəhvə fincanı xırda bulqur
1 qəhvə fincanı qırmızı mərcimək
1 qəhvə fincanı düyü
1 ç.q. kərə yağı
1 baş soğan
1 x.q. tomat pastası
3 st. bulyon (ət və ya toyuq)
4 st. su
duz
cəfəri


Hazırlanması :


Soğanı xırda doğrayıb kərə yağında qovurun. Pastanı əlavə edib qovurun. Bulyon və suyu əlavə edin. Qaynayanda bulqur, mərcimək və düyünü əlavə edin, vam odda yumşalanadək bişirin.

Ocaqdan götürün, duz vurun, doğranmış cəfəri səpin.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.