Xərçəngin qarşısını alan çay

26 Temmuz 2019
705
0
Xərçəngin qarşısını alan çay
Xərçəng əleyhinə olan qidalar çoxdur. Mütəxəssislər vaxtaşırı xərçəng hüceyrələrinin yaranmasının qarşısını alan qidalar, meyvə-tərəvəzlər, göyərtilər, içkilər barədə məlumatlar açıqlayırlar.

Həkim-fitoterapevt Fizuli Hüseynov xərçəng xəstəliyinin həm müalicəsi, həm də profilaktikası üçün resept paylaşıb. Həkim bildirib ki, bu üsul çox faydalıdır.

Hərəsindən 0,5 kq udi-hindi və qara zirə toxumu üyüdülüb toz formasına salınır, bir-birinə qarışdırılır, sonra şüşə bir balona tökülüb saxlanılır. Gündə 3 dəfə, yeməkdən 1 saat əvvəl həmin qarışıqdan 1 çay qaşığı götürüb 1 stəkan qaynar suya qarışdırılır. 5 dəqiqədən sonra 1 çay qaşığı bal əlavə edib içilir və ya gündə 3 dəfə yeməkdən 1 saat əvvəl 1 çay qaşığı ağıza atılır, üstdən 1 stəkan su içilir.

Həkim deyib ki, qarışımın dadı xoşagələn olmasa da şəfalıdır, bunu həmin qarışım qurtarana qədər etsəniz, nəticəni görəcəksiniz.
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.