Bananı qabığı ilə yemək olarmı? - Ekspertlər

07 Ağustos 2021
503
0
Bananı qabığı ilə yemək olarmı? - Ekspertlər
Ekspertlərin fikrinə görə, banan qabığı çox faydalıdır və onun tərkibində çoxlu miqdarda sağlamlıq üçün vacib vitamin və minerallar var.

Bunları nəzərə alaraq mütəxəssislər banan qabığını atmamağı tövsiyə edirlər. Ekspertlər qabığı qurutmağı və ya bişirməyi və sonra yeməyi məsləhət görürlər.

Feat.Az banan qabığının faydalı xüsusiyyətlərini təqdim edir:

- bağırsaqların fəaliyyətini yaxşılaşdırır, qəbizliyi aradan qaldırır

- ürəyin fəaliyyətini yaxşılaşdırır

- arterial təzyiqi tənzimləməyə kömək edir

- qanda xolesterolun və şəkərin səviyyəsini aşağı salır

- damarları qoruyur

- dəriyə müsbət təsir edir

- görməni yaxşılaşdırır

- orqanizmdən ziyanlı maddələri xaric edir.
Mənbə:saglamolun.az
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.