Sütlü Kurabiyə

12 Mart 2015
32 401
0
Sütlü Kurabiyə
Sütlü Kurabiyə




Sütlü Kurabiyə

1 su bardağından 1 barmaq əksik şəkər

1 su bardağından 1 barmaq əksik süd

1 yumurta

2,5 yemək qaşığı kərəyağı

1 paket kabartma tozu

Aldığı qədər un

Üstü üçün:

Toz şəkər

Arzuya görə fındıq


Sütlü Kurabiyə

Şəkəri, südü, yumurtayı və kərəyağını bir qaba alıb əvvəlcə qarışdıraq çırpma teliyle.
Sonra qabartma tozunu və unu az-az qatıb yoğururuq, yumuşaq qulaq məməsi halını alana qədər.
Sonra yağlanmış nimçəyə qoz böyüklüyündə kiçik vəzilər alıb düzürük.
Üzərinə də toz şəkər səpirik, fındıqları da batırırıq. (Mən yarısına etdim digər yarısına batırmadım.)
Sonra əvvəldən isidilmiş sobada 180 dərəcədə kurabiyələrimizin üzü bir az qızarana qədər pişiriyoruz ..
Bişib bişmediyini kurabiyənin altına da baxa bilərsiniz ..
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.