Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!

18 Temmuz 2017
1 262
0
Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!
Portağal qabığı - atmayın, onun qoxusu evdəki, mətbəxdəki arzuolunmaz həşəratlardan xilas olmağa kömək edir.

Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!

Soğan və sarımsaq qabıqları –
onlar olduqca yüksək vitamin və gərəkli maddələrlə zəngindir. Atmayın, şorba bişirən zaman yuyaraq içinə atın. Qaynayandan sonra götürün.

Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!

Yumurta qabıqları kalsiumla zəngin olduğundan onları bitkilərinizin torpağına qata bilərsiniz.

Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!

Alma qağıqları ilə isə aliminium çaydan
və qazanlardakı ləkələri apara, üzünüzü təravətləndirə bilərsiniz.

Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!

Qarpızı yedinizsə, onun qabıqlarını üzünüzə sürtün.Qara nöqtələrə qarşı çox effektiv təbii vasitədir.

Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!

Banan qabığı – onu həyətdə qoysanız, həşəratları qovar; bədəninizdə qaşınma varsa, ona kömək edər; ayaqqabıları isə par-par parıldadar…

Tərəvəzləri soyub, qabığını atmayın! Gərəyiniz olacaq!

Kök – yemək bişirən zaman kökün başını kəsib atırıq. Amma onu suda saxlasaq, böyüdüyünün şahidi olacağıq. Sınayın!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.