Şokaladlı Tort “Cunqlya” - Resept

Şokaladlı Tort “Cunqlya” - Resept
Ərzaqlar
3 yumurta
150 qram şəkər
100 qram un
100 qram tünd şokolad
50 qram kərə yağı
1 paket qabartma tozu
Qlazur
200 qram xama
50 qram kərə yağı
200 qram şokolad
100 qram qovrulmuş fındıq

Hazırlanması
Su vannsında 50 qram şokolad ilə kərə yağını əridin.
Ayrı qabda yumurta və şəkəri mikserlə ağaranadək çalın.
Üzərinə soyumuş şokoladı tökün.
Qabartma tozu və vanellə qarışdırılmış unu qarığışa əlavə edin və qaşıqla qarışdırın.
28 sm ölçülü tart qabını yağlayın və xəmiri əlavə edin.
Sobanı əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırın. 30 dəqiqə sobada bişirin.
Bir az soyuduqdan sonra qabdan şıxardın.
Qlazuru hazırlamaq üçün xama yağ və şokoladı bir qaba töküb qazda az temperaturda qatılaşana qədər qarışdırın.
Azca soyuduqdan sonra xəmirin stünə töküb hamarlayır.
3 saat soyuducuda saxlayın.
Serviz edərkən xırda-xırda doğranmış fındığı kənarlarına səpin.

Nuş Olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.