Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)

02 Şubat 2016
1 846
0
Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)
Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)

Tərkibi:

1 lay hazır qat-qat xəmir
2 toyuğun döş əti
100 q bərk pendir
2 x.q. mayonez
duz, istiot, ədviyyat


Hazırlanması:

Toyuq ətini çox xırda doğrayın. Sürtgəcdən keçirilmiş pendir, mayonez, duz-istiot, ədviyyat əlavə edin.

Xəmiri kvadratlara bölün, ortasına iç qoyun. Xəmirin kənarlarını şəkildə gördüyünüz kimi kəsin, için kənarıyla gül formasında bükün.

205 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.


Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)

Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)

Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)

Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)

Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər (foto-resept)

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.